Ολική ποιότητα

Η προσήλωση στη λεπτομέρεια και η συνεχής αναζήτηση του καλύτερου, οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που πραγματικά ξεχωρίζει...Αξίες – Αποστολή - Όραμα

Όταν προχωράς με προορισμό ένα όραμα, όχημα μια αποστολή και εφόδια τις αξίες σου, μπορείς να φτάσεις μακριά...Δέσμευση στην Ποιότητα με σφραγίδα

Κάθε ισχυρισμός χρειάζεται αποδείξεις. Όταν μια εταιρία πιστοποιείται με διεθνή πρότυπα λειτουργίας, τότε η Ολική Ποιότητα Διαχείρισης δεν είναι απλά ένας ισχυρισμός, είναι δέσμευση...

Σήμερα, η προστασία του περιβάλλοντος είναι Στρατηγική Επιλογή.

Ειδικά σε μια εταιρία παρασκευής χημικών προϊόντων, η προστασία του περιβάλλοντος είναι κάτι περισσότερο από επιθυμία, είναι απαίτηση της κοινωνίας αλλά και των γενιών του αύριο. Στην ZX FAMI ltd σεβόμαστε το περιβάλλον και το αποδεικνύουμε με πράξεις:

1. Το 2006, μετά από ελέγχους των μεθόδων μας, η εταιρία μας γίνεται μέλος της Green Dot Κύπρου που αποτελεί το Φορέα Διαχείρισης στερεών αποβλήτων συσκευασιών.

2. Για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων, διαθέτουμε σύστημα μετατροπής των υγρών αποβλήτων σε GREY WATER για άρδευση των κήπων του εργοστασίου καθώς και πάρκων πρασίνου στη βιομηχανική ζώνη.

3. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου σχεδιάζουμε τη δημιουργία ενός πάρκου πρασίνου στη Βιομηχανική Περιοχή Εργατών.

4. Παράλληλα, στην ZX FAMI Ltd, συνεργαζόμαστε με περιβαλλοντικούς ομίλους Λυκείων για την έρευνα και την υλοποίηση προγραμμάτων προστασίας του περιβάλλοντος.
ZX Fami@FacebookΑρχή σελίδας