Κοινοτικό οικολογικό σήμα

Λένε ότι «όταν ψάχνεις, βρίσκεις». Ειδικά όταν ψάχνεις στην σωστή κατεύθυνση... Η Έρευνα φέρνει Ανάπτυξη. Και όταν η Έρευνα σέβεται το περιβάλλον, η Ανάπτυξη είναι πραγματικά… φυσικό επακόλουθο.

Παρασκευή - Συσκευασία

Η ZX Fami Ltd αναλαμβάνει τη συσκευασία γραμμών προϊόντων για μεγάλες εταιρείες. Οι εταιρείες-πελάτες μας παραδίδουν τις συνταγές τους μαζί με όλα τα υλικά συσκευασίας και παράγουμε τα προϊόντα τους.

Προϊόντα προσωπικής ετικέτας

Η ZX Fami ltd είναι η ιδανική επιχείρηση για την παρασκευή των προϊόντών σας. Δείτε δείγματα καλλυντικών, οικιακής χρήσης, καθαριστικών προϊόντων με την Ιδιωτική Ετικέτα των πελατών μας...
Τα προϊόντα μας

Οικιακής Χρήσης Καλλυντικά Άλλα Προϊόντα Επαγγελματικά Δ.Δ.Α. προϊόντων & τεχνικές προδιαγραφές e-shop

Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός της ZX Fami ltd μας παρέχει τη δυνατότητα να παρασκευάζουμε μια ευρεία γκάμα απο προιόντα (καλλυντικά, οικιακής χρήσης, καθαριστικά, βιομηχανικά κ.α.), τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών και των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

Δείτε σχετικό Video


Η υψηλή ποιότητα είναι εμφανής από τις ακατέργαστες πρώτες ύλες, τη διαδικασία παρασκευής των προιόντων, τη διαδικασία πακεταρίσματος και παράδοσης τους. Μαχόμαστε να διατηρήσουμε τα υψηλά στάνταρντς ποιότητας, η οποία πείθει τους πελάτες να μας εμπιστευτούν. Στις κορεσμένες καταναλωτικές αγορές με πολλά παρόμοια προιόντα, η καινοτομία ειναι η ζωτική διαφορά. Η επιτυχία μας έχει βασιστεί στην ικανότητά μας να παρέχουμε με συνέπεια καινοτόμα προιόντα (καλλυντικά, οικιακής χρήσης, καθαριστικά, βιομηχανικά κ.α.) και φόρμες συσκευασίας, τα οποία συχνα ξεπερνούν σε ποιότητα παγκοσμίως μεγάλες εταιρίες.

Οικιακής Χρήσης Καλλυντικά Άλλα Προϊόντα Επαγγελματικά προιόντα

ZX Fami@FacebookΑρχή σελίδας