Κοινοτικό οικολογικό σήμα

Λένε ότι «όταν ψάχνεις, βρίσκεις». Ειδικά όταν ψάχνεις στην σωστή κατεύθυνση... Η Έρευνα φέρνει Ανάπτυξη. Και όταν η Έρευνα σέβεται το περιβάλλον, η Ανάπτυξη είναι πραγματικά… φυσικό επακόλουθο.

Παρασκευή - Συσκευασία

Η ZX Fami Ltd αναλαμβάνει τη συσκευασία γραμμών προϊόντων για μεγάλες εταιρείες. Οι εταιρείες-πελάτες μας παραδίδουν τις συνταγές τους μαζί με όλα τα υλικά συσκευασίας και παράγουμε τα προϊόντα τους.

Τα προϊόντα μας

Εκτός από τη Θεωρία, υπάρχει και η Πράξη. Και όταν η Πράξη δικαιώνει τις αξίες μιας εταιρίας, τότε μιλάμε για προϊόντα υψηλών προδιαγραφών…Προσωπική Ετικέτα

Η ZX Fami Ltd είναι η ιδανική επιχείρηση για την παρασκευή των καλλυντικών και των υγρών προϊόντών σας για το σπίτι σε όλα τα μεγέθη. Επιπροσθέτως μπορούμε να εφοδιάζουμε με εκατοντάδες διαφορετικών προϊόντων για το σπίτι με τη δική σας προσωπική ετικέτα διαμέσου του διεθνούς μας δικτύου.


Έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές με το εμπορικό σας σήμα (Προσωπική Ετικέτα) ή να τα προσαρμόσουμε έτσι ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Ενδιαφερόμαστε για την επιτυχία των πελάτων μας. Προσκαλούμε τις επιχειρήσεις, όλων των μεγεθών, να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες και την εξειδίκευση μας να φέρουμε συνεχώς νέα προϊόντα στην αγορά. Οι μακροχρόνιες σχέσεις με διάφορυς προμηθευτές επιτρέπουν στα προϊόντα μας να προσφέρουν άμεσες και αποδοτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς παραγωγής προϊόντων.

Όταν επιλέγετε τα προϊόντα μας να συνοδεύονται με τη δική σας προσωπική ετικέτα, η ικανότητα μας να συντονιζόμαστε και διεκπεραιώνουμε όλες τις λεπτομέρειες από την αρχή μέχρι το τέλος, επιτρέποντας σας να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Παρέχουμε την αξιοπιστία και την ποιότητα σε προσιτή τιμολόγηση. Για την επίτευξη αυτών των στόχων, έχουμε εφαρμόσει τις πλέον οικονομικά αποδοτικές μεθόδους αυτοματοποιήσης, έτσι ώστε να διατηρήσουμε την ανταγωνιστική μας θέση στη σημερινή παγκόσμια αγορά.

"Είμαστε εδώ για να ακούμε όλες τις δικές σας απαιτήσεις για τα προϊόντα μας"

ZX Fami@FacebookΑρχή σελίδας