Κοινοτικό οικολογικό σήμα

Λένε ότι «όταν ψάχνεις, βρίσκεις». Ειδικά όταν ψάχνεις στην σωστή κατεύθυνση... Η Έρευνα φέρνει Ανάπτυξη. Και όταν η Έρευνα σέβεται το περιβάλλον, η Ανάπτυξη είναι πραγματικά… φυσικό επακόλουθο.

Τα προϊόντα μας

Εκτός από τη Θεωρία, υπάρχει και η Πράξη. Και όταν η Πράξη δικαιώνει τις αξίες μιας εταιρίας, τότε μιλάμε για προϊόντα υψηλών προδιαγραφών…Προϊόντα προσωπικής ετικέτας

Η ZX Fami ltd είναι η ιδανική επιχείρηση για την παρασκευή των προϊόντών σας. Δείτε δείγματα καλλυντικών, οικιακής χρήσης, καθαριστικών προϊόντων με την Ιδιωτική Ετικέτα των πελατών μας...

Παρασκευή - Συσκευασία

Η ZX Fami ltd αναλαμβάνει τη συσκευασία γραμμών προϊόντων για μεγάλες εταιρείες. Οι εταιρείες-πελάτες μας παραδίδουν τις συνταγές τους μαζί με όλα τα υλικά συσκευασίας και παράγουμε τα προϊόντα τους. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να φέρουμε σε πέρας την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών λαμβάνοντας από τις εταιρείες-πελάτες μόνο τις συνταγές.

κινείστε το ποντίκι πάνω σε προϊόν για λεπτομέρειες
       


Επιπλέον αναλαμβάνουμε τη δημιουργία από την αρχή μέχρι το τέλος οποιουδήποτε νέου προϊόντος. Σε αυτό τον τομέα έχουμε μία πολύ στενή συνεργασία με τους πελάτες μας όσον αφορά την παραγωγή των προϊόντων τους σύμφωνα με τις ποιοτικές απαιτήσεις τους. Η μεγάλη επιτυχία που έχουμε και σε αυτό τον τομέα φαίνεται και στο ότι μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες όπως η INTERCOSMETICS , SCHWARZKOPF & HENKEL, BERLIN COSMETICS κ.α.


κινείστε το ποντίκι πάνω σε προϊόν για λεπτομέρειες
       
ZX Fami@FacebookΑρχή σελίδας